Vaikuttamisen ja osallistumisen verkkosivu avattu!

7.5.2014

Osallistu.fi -sivusto tarjoaa laajasti tietoa osallistumisesta ja vaikuttamisesta omalla asuinalueella ja omassa kunnassa.

Osallistu.fi -sivusto tarjoaa laajasti tietoa osallistumisesta ja vaikuttamisesta omalla asuinalueella ja omassa kunnassa. Sivusto on suunniteltu jokaiselle vaikuttamisesta kiinnostuneelle henkilölle itseopiskelumateriaaliksi, mutta se toimii myös monipuolisena yhteiskunnallisten aineiden tukimateriaalina kouluissa ja erilaisissa oppilaitoksissa.

Sivustolla voit tutustua monipuolisesti vaikuttamisen ja osallistumisen mahdollisuuksiin. Lisäksi sivustolta löytyy laajasti tietoa, kuinka kuntalaiset voivat vaikuttaa kansalaisjärjestöjen, poliittisten paikallisyhdistysten ja seurakunnan kautta omassa kunnassaan ja asuinalueellaan. Sivustolla on myös tietoa työelämävaikuttamisesta. Omalla tavallasi -osiosta saat tietoa, kuinka perustat itsenäisen vaikuttamisryhmän.

Voit opiskella vaikuttamista monella tavalla: lukemalla tekstejä, katsomalla videoita, tekemällä vaikuttamiseen liittyviä testejä sekä pohtimalla erilaisten tehtävien avulla omaa vaikuttamista. Lisäksi sivustolla on runsaasti linkkejä lisämateriaaleihin ja erilaisiin osallistumista ja vaikuttamista tukeviin verkostoihin. Tutustu sivuston käyttöön ja esittelyvideoon.


Jaa hyvä vaikuttamiskokemus!

Osallistu.fi sivustolla voit myös jakaa hyvän vaikuttamiskokemuksesi tai käytäntösi ja tutustua muiden hyviin käytäntöihin . 30.11.2014 mennessä hyvän käytännön jakaneiden ja yhteystietonsa jättäneiden kesken arvomme pieniä tavarapalkintoja ja risteilylahjakortteja.


Osallistu.fi -sivusto on tuotettu vuosina 2012–2014 opintokeskusten yhteisessä ESR-hankkeessa Järjestöt lähidemokratian tukena, verkostoitumis- ja oppimisympäristö. Kehitämme sivustoa edelleen, joten voit antaa siitä palautetta ja kehittämisehdotuksia sivustolla olevaan palautelaatikkoon.

Lisätietoja sivustosta: projektipäällikkö Minna Pesonen, minna.pesonen(at)ok-opintokeskus.fi, puh. 040 530 2210