Tervetuloa kevään 2020 digivertaisryhmiin

13.1.2020

Vertaistukitapaamiset tapahtuvat opintokeskusten omissa webinaaritiloissa. Osallistujat jakavat kokemuksiaan ja saavat tietoa ja ideoita toisiltaan. Rahaa toiminnassa ei liiku. Ennakkoilmoittautumisia kerätään siksi, että isännöivä opintokeskus voi lähettää ilmoittautumislinkin.

Digiosaamisen vertaistukitapaamiset ovat maksuttomia ja niihin voivat osallistua kaikkien opintokeskusten työntekijät, myös määräaikaiset ja harjoittelijat. Jos tietää, että jäsenjärjestössä pähkäillään aiheen teemaa, saa kutsua myös jäsenjärjestön työntekijän/edustajan mukaan. 

 

Päivät ja teemat:

 

11.2. klo 13-15 Taitto-ohjelmat ja infograafit – Onko olemassa helppokäyttöistä, maksutonta taitto-ohjelmaa, mitä edullisia ja/tai helpohkoja vaihtoehtoja on olemassa. Tiedon visualisointi ja infograafit ovat jäsenjärjestöillemme tärkeitä, kun he tekevät vaikuttamistyötä ja levittävät tietoa järjestönsä tavoitteista.

Vastuuopintokeskus: MSL, katso koulutuksen tallenne täältä

 

31.3. klo 13-15 Verkkokoulutusalustat Itslearnin ja Zoom pähkinänkuoressa – Olemme näitä vertailleet ja jakaneet käyttäjäkokemuksia. Jatketaan vertailua. Olemme myös siirtymässä vaiheeseen, jossa entistä enemmän tuemme jäsenjärjestöjä toteuttamaan itsenäisesti verkkokoulutuksia. Mitä vaihtoehtoja suosittelemme jäsenjärjestöillemme.

Vastuuopintokeskus: Sivis. Katso koulutuksen tallenteet osa 1 ja osa 2. 

 

12.5. klo 13-15 Verkkokokoustaminen – Järjestöissä pidetään paljon kokouksia. Millaisilla ratkaisuilla tuemme sitä, että osallistuminen koetaan helppona, mielekkäänä ja demokraattisena.

Vastuuopintokeskus: Kansio, ilmoittaudu mukaan 8.5. mennessä. Ilmoittautumislinkki 

 

2.6. klo 13-15 Näkyminen digitaalisessa mediassa – Onko meillä hyviä esimerkkejä onnistuneista ulostuloista digitaalisessa mediassa.  

Vastuuopintokeskus: TJS, ilmoittaudu mukaan 29.5. mennessä. Ilmoittautumislinkki