OPITAAN YHDESSÄ: Digivertaistapaamiset syys 2021

5.8.2021

Digiosaamisen vertaistukitapaamiset ovat maksuttomia ja niihin voivat osallistua kaikkien opintokeskusten työntekijät, myös määräaikaiset ja harjoittelijat. Vertaistukitapaamiset tapahtuvat opintokeskusten omissa webinaaritiloissa. Osallistujat jakavat kokemuksiaan ja saavat tietoa ja ideoita toisiltaan. Rahaa toiminnassa ei liiku. Ennakkoilmoittautumisia kerätään siksi, että isännöivä opintokeskus voi lähettää ilmoittautumislinkin. 

Hybridikoulutukset 
21.9.2021, klo 13-15 
Hybridinä järjestettävät koulutukset yleistyivät poikkeusaikana, ja jäävät varmasti pysyväksi koulutusmuodoksi myös sen jälkeen. Miten järjestetään hyvä hybridikoulutus? Miten varmistetaan, että sekä koulutuspaikassa että verkkoyhteyksillä mukana olevat saavat osallisuuden kokemuksia? Miten kouluttaja tai kouluttajat huolehtivat myös oman työnsä sujumisesta? Jaetaan kokemuksia ja oppejamme toisillemme. Keskustelua vetävät Sofia Heininen ja Suvi Kaljunen Maaseudun Sivistysliitosta. 
Huom! Tilaisuus järjestetään hybridinä, siihen voi osallistua joko verkossa tai Kansalaisfoorumin koulutustilassa osoitteessa Käenkuja 1 B, 00500 Helsinki. 
Ilmoittautuminen: 
https://rekisteri.tjs-opintokeskus.fi/kurssikalenteri/ilmoittaudu.aspx?tyyppi=Paiva&kid=6986 

Toimisto Teamsissa 
5.10.2012, klo 13-15 
Kun toimisto ja työnteko siirtyvät kokonaan digitaaliseen muotoon, esimerkiksi Microsoft Teamsiin, joutuvat koetukselle sekä ihmisten erilaiset tavat hahmottaa digitaalisia järjestelmiä että ylläpitää tekstimuotoista keskustelu- ja työkulttuuria. Toimisto Teamsissa -teemaisessa tapaamisessa vilkaistaan opintokeskusten erilaisia tyylejä toimia järkevästi, loogisesti ja tehokkaasti virtuaalitoimistossa. Keskustelua koordinoi Raisa Laukkanen Kansalaisfoorumista, joka on seurannut oman organisaationsa Teams-kulttuurin muodostumista käyttöönotosta tähän päivään, ja havainnut, että ihminen on sopeutuvainen olento. 


Ilmoittautuminen: 
https://rekisteri.tjs-opintokeskus.fi/kurssikalenteri/ilmoittaudu.aspx?tyyppi=Paiva&kid=6987 

Palautejärjestelmät 
16.11.2021, klo 13-15 
Tervetuloa vertaamaan kokemuksiamme siitä, miten erilaiset digitaaliset palautteen keräämisen välineet/menetelmät toimivat. Puhutaan sekä palautteesta, jolla seuraamme verkkokoulutuksen aikana, meneekö toteutus hyvin, sekä koulutuksen jälkeen kerättävästä palautteesta. 
Vastuuhenkilö: Inka Ukkola, TJS Opintokeskus 


Ilmoittautuminen: 
https://rekisteri.tjs-opintokeskus.fi/kurssikalenteri/ilmoittaudu.aspx?tyyppi=Paiva&kid=6988