Etsimme freelancer kuvatoimittajaa

22.11.2023

 Opintokeskukset ry:llä on meneillään “opintokeskusten historia ja nykypäivä -julkaisuhanke. (Työnimi). Kirjaa kirjoittavat Aaro Harju ja Jorma Turunen, jotka molemmat ovat teheet pitkän uran opintokeskuskentällä ja sivistystyön parissa. 

Etsimme teokselle kuvatoimittajaa, joka tuntee vapaan sivistystyön kenttää ja erityisesti opintokeskuskenttää. Kuvatoimittajan tehtävänä on luoda kuvilla visuaalinen tarina tekstin tueksi.

  • Kuvamateriaalina käytetään jo olemassa olevaa valokuva tai muuta kuva-aineistoa valokuva-arkistoista sekä opintokeskusten tarjoamasta historiallisesta kuvamateriaalista.
  • Kuvatoimittajalla tulisi olla ymmärrys tekstin ja kuvan suhteesta sekä kuvallisen kielen rakentamisesta tekstin tueksi.
  • Kuvatoimittaja huolehtii kuvien käyttöön liittyvistä oikeuksista ja sopimuksista.

Etsimme freelance kuvatoimittajaa, joka voisi tehdä työn laskutuksella. Työstä maksetaan asianmukainen korvaus, joka sovitaan erikseen tekijän kanssa. Kirjalla on erikseen graafikko ja taittaja eli tällä erää etsimme vain kuvatoimittajaa.  Ideaalia olisi, josko sinulla olisi entuudestaan kokemusta historiallisten tietokirjojen kuvatoimittamisesta. Työn voi aloittaa heti. 

Tiedustelut ja tarjoukset: 
Kukka-Maaria Vuorikoski
kukka-maaria.vuorikoski@opintokeskukset.fi
+358 (0)50 553 4463

Kuva:Bixabay