HYVIN SANOTTU -FESTIVAALI: Tule mukaan erätaukokeskusteluun pe 29.9.

30.8.2023

Opintokeskukset ry on mukana Hyvin sanottu – festivaalilla  
 
Aika: Pe 29.9 klo 11.30–13.30  
Pakka: Verkatehtaan 2.kerroksessa tilassa Mökki. 
 
Luottamuksellinen Erätauko -keskustelu teemalla YHTEISÖLLISYYS 

Yhteiskunnallisten muutosten myötä myös yhteisöllisyys muuttaa muotoaan.   
Globaaleilla tuhansien mahdollisuuksien markkinoilla itselle merkityksellisiä yhteisöjä voi etsiä maailmanlaajuisesti verkon välityksellä. Työelämässä taas mm. etätyön ja lyhyemmät työsuhteet muuttavat käsitystä työyhteisöstä. Harrastuksissa ja vapaaehtoistyössä suositaan yhä enemmän nopeampaa ja verkkovälitteistä osallistumismahdollisuutta. Toisaalta taas mm. neljännellä sektorilla syntyy uusia paikkasidonnaisia yhteisöllisyyden muotoja.  

Minkälaisia kokemuksia sinulla on yhteisöllisyydestä?  
Keskustelussa jaamme omia kokemuksia yhteisöllisyydestä sekä pohdimme omaa roolia osana yhteisöjä ja mietimme, millaisissa yhteisöissä haluaisimme itse olla osallisina. Keskustelu auttaa laajentamaan omaa ja yhteistä ymmärrystä yhteisöllisyyden merkityksestä, siihen liittyvistä toiveista ja tulevaisuuden yhteisöllisyydestä työelämässä ja vapaa-aikana.   
 
Keskustelu on ns. luottamuksellinen Erätauko-keskustelu, jossa jokainen pääsee jakamaan omia kokemuksiaan anonyymisti. Keskusteluun jo pyydetty mukaan muutamia keskustelijoita, mutta mukaan mahtuu myös Hyvin sanottu -festivaalivieraita. Tässä keskustelussa titteleillä ei ole väliä ja siihen voi osallistua kuka vaan.  

lmoittautuminen tapahtuu festivaalin infopisteellä pääsisäänkäynnin luona viimeistään 30 min ennen keskustelun alkua. Jos tilaa on, niin keskusteluun pääsee mukaan tulemalla suoraan paikalle viimeistään klo 11.20. 

Keskustelun yleisannista kirjoitetaan blogiteksi, kuitenkin niin että osallistujat pysyvät anonyymeinä eikä kenenkään sanomisia lainata suoraan ilman erillistä lupaa. 

Koko Hyvin Sanottu - keskustelufestivaalin ohjelma:
Hyvin sanottu -keskustelufestivaalin ohjelma vuodelle 2023 – Hyvin sanottu – yle.fi

 
#hyvinsanottu #brasagt