100 vuotta järjestötoimintaa Suomessa

31.10.2016

Sata vuotta järjestötoimintaa Suomessa on opintokeskusten järjestöt muutoksessa -hankkeen päätösseminaari. Seminaarin tavoitteena on nostaa esiin järjestötoiminnan merkitystä ja tehdä toimintaa tutuksi eri näkökulmista.
Seminaari järjestetään torstaina 15.12.2016 Tampere-talossa Tampereella.

Seminaarissa professori Pentti Arajärvi puhuu järjestötoiminnan merkityksestä, opetusneuvos Jorma T. Turunen ja Luonto-Liiton toiminnanjohtaja Leo Stranius esittävät, mikä on opintokeskusten rooli järjestötoiminnan tukemisessa ja Salla Saarinen Radical Soulista puhuttaa aiheesta järjestötoiminnan tulevaisuus.

Seminaarin puhujien ohella osallistujat kertovat, mitä missäkin järjestössä tapahtuu ja kuulevat mitä muualla on tekeillä. Pohditaan toimintaa ja jaetaan kokemuksia, jotta järjestötoiminta on mielekästä myös seuraavat 100 vuotta. Päivän ohjelman lomassa on lyhyitä toiminnallisia osioita, joita vetää Suomen Kirkkomusiikkiliiton toiminnanjohtaja Jonna Aakkula. Näissä osallistujat pääsevät itse luomaan seminaarin sisältöä. Myös digitaalisuus mahdollistaa osallistumisen.

Seminaari on tarkoitettu opintokeskusten ja/tai niiden järjestöjen työntekijöille, vapaaehtoisille ja aktiivitoimijoille tai luottamushenkilöille.

Katso ohjelma ja ilmoittaudu tapahtumaan. Ilmoittautuminen 17.11. mennessä. Seminaari on maksuton.