Opintokeskukset

Ajankohtaista

[1-10] [11-20] [21-23]
Uudessa kehittämishankkeessa etsitään välineitä, joilla opintokeskukset voivat tukea jäsenjärjestöjään muutoksen kohtaamisessa.
Opintokeskukset ovat tehneet selvityksen siitä, millaista tukea opintokeskusten ylläpitäjäjärjestöt ovat vuonna 2015 tarjonneet turvapaikanhakijoille ja heidän vastaanottajilleen.
Opintokeskusten työntekijät kokoontuivat keskiviikkona 18.11.2015 pohtimaan vapaan sivistystyön lakimuutoksia ja oppimaan toisiltaan.
Opintokeskukset esittävät, että opetushallituksen opintoseteliavustus avataan myös turvapaikanhakijoille.
Opintokeskukset esittävät, että valtioneuvosto arvioi uudelleen aikuiskoulutustuen perusosan lakkauttamisen, jotta oikeudenmukaisuus ja sivistyksellinen tasa-arvo toteutuisivat jatkossakin suomalaisessa yhteiskunnassa.
Opintokeskukset ry on julkaissut tiedotuslehden, jossa on tietoa opintokeskuksista sekä yhdistyksen terveiset tuleville kansanedustajille.
Opintokeskusten henkilökunta kokoontui 14.11. pohtimaan opintokeskusten tulevaisuutta. Sali oli täynnä ja keskustelu aktiivista.
Millaista on vaikuttaminen tulevaisuuden Suomessa? Mikä on järjestöjen rooli vaikuttajina tulevaisuuden yhteiskunnassa?
Webinaarisarjassa keskustellaan tulevaisuuden vaikuttamisesta ja nuorista vaikuttajina.
Osallistu.fi -sivusto tarjoaa laajasti tietoa osallistumisesta ja vaikuttamisesta omalla asuinalueella ja omassa kunnassa.
RSS ATOM