Opintokeskusten digivertaisryhmät keväällä 2019

28.1.2019

Digiosaamisen vertaistapaamiset jatkuvat keväällä 2019. Tapaamisissa on mahdollista tutustua digitalisaation mahdollisuuksiin työkentällämme ja jakaa kokemuksia muiden opintokeskusten työntekijöiden kesken. Lue lisää ja ilmoittaudu kevään tilaisuuksiin.

Digiosaamisen vertaistukitapaamiset ovat maksuttomia ja niihin voivat osallistua kaikkien opintokeskusten työntekijät, myös määräaikaiset ja harjoittelijat. Jos tietää, että jäsenjärjestössä pähkäillään aiheen teemaa, saa kutsua myös jäsenjärjestön työntekijän/edustajan mukaan. Tapaamisiin käytetään normaalia työaikaa. Vertaistukitapaamiset tapahtuvat verkossa tai opintokeskusten omissa tiloissa. Ryhmän jäsenet jakavat kokemuksiaan ja saavat tietoa ja ideoita toisiltaan. 

Kaikki kevään 2019 tapaamiset ovat verkkotapaamisia, joihin vastuuopintokeskus lähettää muutamaa päivää aiemmin erillisen linkin mukaan ilmoittautuneille.

 

  • 26.2. klo 13-15 Podcastit ja kuunneltavat oppimismateriaalit (MSL)

Podcastien ja äänimateriaalien tuottaminen ja tekniikka. Alustajina toimivat Heidi Siivonen (MSL) sekä Emma Pihkala (MTK). 

Katso tilaisuuden tallenne

 

  • 26.3.2019 klo 13-15 Videot markkinoinnissa (Skaf)

Käyttötavat ja markkinointi, kevyet editointiohjelmat

Katso tilaisuuden tallenne

 

Sosiaalinen media opintokeskusten viestinnässä (25.9.2018)

Katso tilaisuuden tallenne

 

  • 6.6.2019 klo 13-15 Vuorovaikutteiset verkkokokoukset ja uudet verkko-oppimisympäristöt (Sivis)

Vuorovaikutuksen lisääminen verkkokokouksissa, erilaiset verkkokokousjärjestelmät, kokemuksia
uusista verkko-oppimisympäristöistä

Katso tilaisuuden tallenne.
 

  • 28.5.2019 ”Some 2” klo 13-15 (Visio)

LinkedIn, Instagram, uudet somekanavat (”mitä FB:n jälkeen”)

Ilmoittaudu

 

Ilmoittautuminen:
Tapaamisiin tulee ilmoittautua, sillä verkkotapaamisissa on oltava osoitteita, joihin tapaamisen linkki lähetetään. Tapaamisiin saavat osallistua kaikki kiinnostuneet opintokeskusten työntekijät sekä jäsenjärjestöjen edustajat.

 

Valmistautuminen tapaamisiin:
Valmistaudu kertomaan siitä, miten teillä on tehty onnistuneita koulutuksia tai muita tapahtumia. Eli verkkotapaamisissa valmistaudu siihen, että sivut ovat koneellasi valmiiksi auki, jotta voit oman näyttösi jakamalla näyttää muille, miten jokin toimii. Voit myös ottaa valmiiksi ruutukaappauksia tai videoklippejä muille näytettäväksi.

 

Inka Ukkola ajastaa ryhmän yhteyshenkilöille/kiinnostuneiden postituslistalle muistutuksen, kun vertaistukitapaaminen lähestyy. Kiinnostuneiden listalle voi ilmoittautua mukaan inka.ukkola(at)tjsopintokeskus.fi